Ons verhaal

Straight Forward is opgericht in 2016 door Steven en Tom. Al tijdens onze studie bedrijfseconomie hielpen we ondernemers met hun administratie en belastingaangiften. Vanwege het succes en de passie voor het ondernemen besloten we na onze studie door te gaan met het helpen van ondernemers en hebben we Straight Forward opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig boekhoudkantoor met een kantoor in het NAC-stadion.

Straight Forward is een jong bedrijf waardoor we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belasting en boekhouding. Naast adequate ondersteuning en advies staat in ons werk de persoonlijke relatie met onze klant centraal. Onze klanten kunnen dan ook altijd bellen voor hulp en advies, ook buiten kantooruren en zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat.  

Maak kennis met ons

Wilt u meer informatie over onze diensten? Maak dan een afspraak en kom langs op ons Administratiekantoor in Breda. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat. Wilt u dat wij naar u toe komen voor een kennismaking met u en uw bedrijf? Ook dat is geen probleem. 

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC

0646213394 (Ook Whatsapp)

info@str8-forward.nl