Onze diensten

Wat kunt u van ons verwachten?

Handige app voor 24/7 inzicht in uw bedrijf
Wij verwerken uw boekhouding in ons boekhoudprogramma en koppelen deze aan een app die u kunt downloaden. Zo heeft u 24/7 inzicht in de financiën van uw bedrijf. U kunt zelfs foto's van uw bonnen en facturen uploaden in de app zodat wij ze direct voor u kunnen verwerken.

Professionele boekhouders
Doordat Straight Forward bestaat uit jonge boekhouders zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetten en boekhoudtechnieken. Ook werken wij nauw samen met accountants en belastingadviseurs van Intercompany Solutions. Zo kunnen wij zelfs de meest complexe vraagstukken voor u oplossen. En dat voor een scherp all-in maandtarief!

Geen uurtje factuurtje of 9-5 mentaliteit
Ons doel is om de beste kwaliteit en service te leveren van alle boekhouders in Breda en omstreken. Daarom zijn wij alle dagen tot 21:00 uur bereikbaar voor vragen en zullen wij hier nooit een extra factuur voor sturen. Ook geven wij de garantie dat uw boekhouding op orde is en dat uw belastingaangiften op tijd worden ingediend. 

Overstapservice
Veel ondernemers denken dat je alleen aan het begin van een jaar kunt overstappen van boekhouder of accountant. Dit is niet zo. Als u wilt overstappen regelen wij alles voor u. Het kost u niets en het enige wat wij nodig hebben zijn de overzichten van voorgaande maanden.

De belastingscan
Wij zorgen er voor dat u niet te veel belasting betaald. Sommige ondernemers lopen geld mis omdat ze niet weten dat ze in aanmerking komen voor bepaalde aftrekposten voor de belastingaangifte. Bij ons weet u zeker dat u niet te veel belasting betaald!