Boekhouder Tilburg

Bespaar tijd en geld

Voor €49,- per maandzorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

Specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van kleine ondernemers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   


Onze diensten

Uw boekhouding voor een vast maandbedrag

Wij hebben al veel ondernemers mogen helpen in Tilburg. Een intake gesprek is bij ons gratis en geheel vrijblijvend en kan ook bij u op locatie.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zoekt u als kleine ondernemer een goede boekhouder in Tilburg? Dan is administratiekantoor Straight Forward wat voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor zzp'ers. Wij hebben veel ervaring met het helpen van kleine ondernemers. 

Handige app voor 24/7 inzicht in uw bedrijf
Wij verwerken uw boekhouding in ons boekhoudprogramma en koppelen deze aan een app die u kunt downloaden. Zo heeft u 24/7 inzicht in de financiën van uw bedrijf. U kunt zelfs foto's van uw bonnen en facturen uploaden in de app zodat wij ze direct voor u kunnen verwerken.

Professionele boekhouders
Doordat Straight Forward bestaat uit jonge boekhouders zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belastingwetten en boekhoudtechnieken. Ook werken wij nauw samen met accountants en belastingadviseurs van Intercompany Solutions. Zo kunnen wij zelfs de meest complexe vraagstukken voor u oplossen. En dat voor een scherp all-in maandtarief!

Geen uurtje factuurtje of 9-5 mentaliteit
Ons doel is om de beste kwaliteit en service te leveren van alle boekhouders in Breda en omstreken. Daarom zijn wij alle dagen tot 21:00 uur bereikbaar voor vragen en zullen wij hier nooit een extra factuur voor sturen. Ook geven wij de garantie dat uw boekhouding op orde is en dat uw belastingaangiften op tijd worden ingediend.

Overstapservice
Veel ondernemers denken dat je alleen aan het begin van een jaar kunt overstappen van boekhouder of accountant. Dit is niet zo. Als u wilt overstappen regelen wij alles voor u. Het kost u niets en het enige wat wij nodig hebben zijn de overzichten van voorgaande maanden.

De belastingscan
Wij zorgen er voor dat u niet te veel belasting betaald. Sommige ondernemers lopen geld mis omdat ze niet weten dat ze in aanmerking komen voor bepaalde aftrekposten voor de belastingaangifte. Bij ons weet u zeker dat u niet te veel belasting betaald!

Contact
Bent u op zoek naar een boekhouder in Tilburg of omgeving? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Wij kunnen u precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen.  

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC