Boekhouder Tilburg

Boekhouder Tilburg
Boekhouder Tilburg

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maandzorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <100 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting 

 • 100-250 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€65,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting en het aantal facturen per jaar. 

Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro.


Meer dan 250 facturen per jaar?

Als u meer dan 250 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.  

Zoekt u als kleine ondernemer een goede boekhouder in Tilburg? Dan is administratiekantoor Straight Forward wat voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor zzp'ers. Wij hebben veel ervaring met het helpen van kleine ondernemers. 

Als starter heeft u veel zaken te regelen en uit te zoeken. Administratie voeren staat dan meestal niet bovenaan uw lijst. Terwijl het wel een erg belangrijk onderdeel van ondernemen is. Straight Forward neemt de gehele administratie uit handen. En dat voor een vast bedrag per maand, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij zijn dan ook de boekhouder voor zzp'ers in Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Moergestel.

Vaste tarieven
Bij Straight Forward staan we graag voor u klaar, ook in het weekend en na 17.00 uur. Wij vinden persoonlijk contact, service en kwaliteit erg belangrijk. En daarnaast houden we van overzichtelijkheid. Niet alleen als het om uw administratie gaat. Bij ons administratiekantoor hanteren we vaste tarieven. 

U betaalt een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Wij hanteren twee verschillende soorten tarieven. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen, dan betaalt u bij ons 40 euro per maand voor de complete boekhouding, inclusief BTW-aangifte met een maximum van 100 facturen per jaar. 

Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen, dan betaalt u 65 euro per maand en verwerken wij tot 250 facturen per jaar voor u. 

Een losse aangifte inkomstenbelasting kost bij ons 140 euro. Straight Forward is een boekhouder in Tilburg met duidelijke tarieven. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Goud waard
Ieder z'n vak, is een bekende uitspraak. En dat geldt ook voor boekhouden. Vooral voor beginnende ondernemers is een goede en betrouwbare boekhouder goud waard. In Tilburg, maar ook in Oisterwijk, Goirle en Moergestel helpen wij u graag met uw financiële administratie. 

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. Zo weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt en dat al uw belastingaangiftes tijdig en op de juiste manier de deur uit worden gedaan. Zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent. En uw boekhouder in Tilburg houdt zich bezig met uw administratie.

Contact
Bent u op zoek naar een boekhouder in Tilburg of omgeving? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Onze specialisten kunnen u dan precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen. En dat een boekhouder in Tilburg veel tijd en geld voor u kan besparen.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC