Boekhouder Roosendaal

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <100 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting 

 • <250 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€65,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen betaald u bij ons 40 euro per maand voor uw complete boekhouding inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen dan betaald u 65 euro per maand. Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro.


Meer dan 250 facturen per jaar?

Als u meer dan 250 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.  

Een betrouwbare boekhouder is goud waard. In Roosendaal is administratiekantoor Straight Forward het juiste adres als u een goede boekhouder zoekt. Wij hebben veel ervaring op het gebied van boekhouding. Wij hechten waarde aan maatwerk en kijken samen met u hoe we uw administratie het beste kunnen inrichten. En dat allemaal voor een vast tarief per maand. Wij brengen u boekhouding al vanaf 40 euro per maand op orde. Dan doen we ook de BTW-aangifte voor u. Of u nu zelf een excelsheet met facturen aanlevert of een doos met bonnen op ons kantoor afgeeft, wij zorgen ervoor dat uw boekhouding klopt. Als zzp'er of kleine ondernemer zijn wij de aangewezen boekhouder in Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel en Rucphen.

Overzichtelijke tarieven
Soms loop je onverwacht tegen een financieel probleem aan. Of heeft u overdag geen tijd om uw administratie aan te leveren. Bij Straight Forward staan we altijd voor u klaar, ook in het weekend en na 17.00 uur. Service en klantvriendelijkheid hebben we namelijk hoog in het vaandel staan. En daarnaast houden we van overzichtelijkheid. Niet alleen als het om uw administratie gaat maar ook de tarieven zijn bij ons overzichtelijk. 

U betaalt een vast bedrag per maand en we verzorgen uw complete boekhouding. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen, dan betaalt u 40 euro per maand voor de complete boekhouding, inclusief BTW-aangifte met een maximum van 100 facturen per jaar. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door een van onze financiële specialisten doen, dan betaalt u 65 euro per maand en verwerken wij tot 250 facturen per jaar voor u. 

Een losse aangifte inkomstenbelasting kost 140 euro. Heeft u veel facturen te verwerken? Wij maken graag een offerte op maat voor u. Zoekt u een boekhouder met duidelijke tarieven in Roosendaal? Dan staan wij graag voor u klaar.

Goud waard
Ieder z'n vak, u heeft deze uitdrukking vast wel eens gehoord. En dat is zeker waar. Boekhouden is een vak apart en wij zijn daar goed in. Terwijl u weer goed bent in uw vakgebied. Vooral voor beginnende ondernemers is een betrouwbare boekhouder goud waard. In Roosendaal, maar ook in Oudenbosch, Oud Gastel en Rucphen helpen wij u graag met uw financiële administratie. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. Zo weet u zeker dat u geen fiscale voordelen misloopt. Voor een boekhouder in Roosendaal moet u bij Straight Forward zijn. Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Onze financiële experts rekenen u graag voor wat een goede boekhouder u kan besparen in Roosendaal.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC