Boekhouder Roosendaal

Bespaar tijd en geld

Voor €49,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Onze diensten

uw boekhouding voor een vast maandbedrag

Een betrouwbare boekhouder is goud waard. In Roosendaal is administratiekantoor Straight Forward het juiste adres als u een goede boekhouder zoekt. Wij hebben veel ervaring op het gebied van boekhouding. Wij hechten waarde aan maatwerk en kijken samen met u hoe we uw administratie het beste kunnen inrichten. En dat allemaal voor een vast tarief per maand. Wij brengen u boekhouding al vanaf 49 euro per maand op orde. Dan doen we ook de BTW-aangifte voor u. Of u nu zelf een excelsheet met facturen aanlevert of een doos met bonnen op ons kantoor afgeeft, wij zorgen ervoor dat uw boekhouding klopt. Als zzp'er of kleine ondernemer zijn wij de aangewezen boekhouder in Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel en Rucphen.

Goud waard
Ieder z'n vak, u heeft deze uitdrukking vast wel eens gehoord. En dat is zeker waar. Boekhouden is een vak apart en wij zijn daar goed in. Terwijl u weer goed bent in uw vakgebied. Vooral voor beginnende ondernemers is een betrouwbare boekhouder goud waard. In Roosendaal, maar ook in Oudenbosch, Oud Gastel en Rucphen helpen wij u graag met uw financiële administratie. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. Zo weet u zeker dat u geen fiscale voordelen misloopt. Voor een boekhouder in Roosendaal moet u bij Straight Forward zijn. Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Onze financiële experts rekenen u graag voor wat een goede boekhouder u kan besparen in Roosendaal.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC