Boekhouder Etten-Leur

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting 

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen betaald u bij ons 40 euro per maand voor uw complete boekhouding inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen dan betaald u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro.


Meer dan 150 facturen per jaar?

Als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.  

Een betrouwbare boekhouder in Etten-Leur verdient zichzelf terug. Administratiekantoor Straight Forward het juiste adres als u een goede boekhouder zoekt. Wij hebben namelijk veel ervaring op het gebied van boekhouding en hechten waarde aan maatwerk. Samen met u kijken we hoe we uw administratie het beste kunnen inrichten. En dat doen we voor een vast tarief per maand. Zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Wij brengen u boekhouding al vanaf 40 euro per maand op orde. Dit is inclusief de BTW-aangifte. Of u nu zelf een excelsheet met facturen digitaal aanlevert of een doos met bonnen op ons kantoor afgeeft, wij zorgen ervoor dat uw boekhouding op orde is. Als u zzp'er of kleine ondernemer bent, zijn wij de meest geschikte boekhouder in Etten-Leur, Sprundel, Rijsbergen en Zevenbergen.

Overzichtelijke tarieven

Soms heeft u onverwacht een vraag over een financiële kwestie. Of komt u er overdag niet aan toe om uw administratie aan te leveren. Bij Straight Forward staan we altijd voor u klaar, ook in het weekend en na 17.00 uur. Wij vinden service en klantvriendelijkheid dan ook erg belangrijk. En we houden van overzichtelijkheid. Niet alleen als het om uw administratie gaat, maar ook onze tarieven zijn overzichtelijk en duidelijk. U betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor verzorgen wij uw complete boekhouding. Wilt u zelf uw aangifte inkomstenbelasting doen, dan betaalt u 40 euro per maand voor de complete boekhouding. Dit is inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door een van onze financiële specialisten doen, dan betaalt u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomstenbelasting door ons laten doen? Ook dat kan en dat kost 140 euro. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een offerte voor u. Een boekhouder in Etten-Leur is dus zo gevonden, neem eens contact op met Straight Forward.

Goud waard

Boekhouden is een vak apart en wij bij Straight Forward zijn daar goed in. Vooral voor beginnende ondernemers is een betrouwbare boekhouder goud waard. In Etten-Leur, maar ook in Sprundel, Rijsbergen en Zevenbergen helpen wij u graag met uw financiële administratie. Want een goede boekhouder verdient zichzelf terug. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. Zo weet u zeker dat u als ondernemer geen fiscale voordelen misloopt. Voor een boekhouder in Etten-Leur moet u bij Straight Forward zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek. Onze financiële experts rekenen u graag voor wat een goede boekhouder in Etten-Leur voor u kan besparen.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC