Boekhouder Dordrecht

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting 

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen betaald u bij ons 40 euro per maand voor uw complete boekhouding inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen dan betaald u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro.


Meer dan 150 facturen per jaar?

Als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.  

Een goede boekhouding is ontzettend belangrijk als u ondernemer bent. Een betrouwbare boekhouder in Dordrecht is zo gevonden. Dan moet u bij administratiekantoor Straight Forward zijn. Wij zijn specialist op het gebied van financiële administratie en verzorgen de boekhouding voor diverse klanten binnen het MKB. Of u nu een starter, zzp'er of kleine ondernemer bent, bij ons is uw financiële administratie in goede handen. Bij Straight Forward helpen we u niet alleen met uw boekhouding, maar staan we ook voor u klaar als u vragen heeft over financiële zaken. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook na 17.00 uur en zelfs in het weekend. En dat voor een vast bedrag per maand zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Zoekt u een boekhouder in Dordrecht, Werkendam, Gorinchem of Barendrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken want dan bent u bij Straight Forward aan het goede adres!

Vaste tarieven

Met een goede boekhouding en administratie komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan. Daarnaast wekt u vertrouwen bij uw opdrachtgevers, klanten en de Belastingdienst. En dat is ontzettend belangrijk voor een startende ondernemer. Straight Forward is een administratiekantoor met veel ervaring op het gebied van boekhouding. Wij vinden service, klantvriendelijkheid en duidelijkheid erg belangrijk. Daarom hanteren we vaste tarieven. Voor 40 euro in de maand doen wij de hele boekhouding voor u, inclusief BTW-aangifte. Als u ook de aangifte van de inkomstenbelasting liever uit handen geeft, betaalt u bij Straight Forward 50 euro per maand. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, staan we ook voor u klaar. Wij kijken naar wat we voor u als boekhouder in Dordrecht kunnen betekenen en brengen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte uit.

Goede boekhouding is belangrijk

De boekhouding bijhouden is voor veel ondernemers geen favoriete klus. Soms blijft de administratie liggen en dat kan voor vervelende financiële consequenties zorgen. Zo is het voor elke ondernemer belangrijk dat de BTW-aangifte volledig, juist en tijdig wordt ingediend. U kunt namelijk een boete van de Belastingdienst verwachten als u uw aangifte niet op tijd of onjuist hebt ingeleverd. En bovendien zijn er waarschijnlijk belastingvoordelen waar u recht op hebt. Een goede boekhouder zoekt dat uit. In Dordrecht, Werkendam, Gorinchem of Barendrecht doen wij dat graag voor u. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC