Boekhouder Den Bosch

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.   

ZZP specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van ZZP'ers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.   

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting 

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen betaald u bij ons 40 euro per maand voor uw complete boekhouding inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen dan betaald u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro.


Meer dan 150 facturen per jaar?

Als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.  

Bent u op zoek naar een goede boekhouder in Den Bosch? Administratiekantoor Straight Forward helpt u graag bij uw financiële administratie. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor kleine ondernemers en startende bedrijven. U heeft veel zaken te regelen en uit te zoeken als starter. En u zult ook best met vragen zitten. Bij Straight Forward helpen we u niet alleen met uw administratie, maar staan we ook voor u klaar als u vragen heeft over financiële zaken. Ook in het weekend en na 17.00 uur. En dat voor een vast bedrag per maand zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij hebben al veel tevreden klanten die ons als boekhouder gekozen hebben in Den Bosch, Vught, Zaltbommel, Rosmalen en omgeving.

Vaste tarieven

Bij Straight Forward hanteren we vaste tarieven. Wij vinden het als boekhouder in Den Bosch belangrijk dat u goed overzicht houdt. Met een vast tarief per maand weet u precies waar u aan toe bent. Uw complete administratie wordt door een van onze specialisten verzorgd. Wij leveren altijd maatwerk en hanteren daarom twee verschillende tarieven. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen, dan betaalt u bij ons 40 euro per maand voor de complete boekhouding, inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen, dan betaalt u 50 euro per maand. Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Ook dan kunnen we u helpen. Wij kijken graag samen met u naar wat we voor u als boekhouder in Den Bosch kunnen betekenen en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Goud waard

Een goede en betrouwbare boekhouder is goud waard. Zeker als u net start met ondernemen en nog veel financiële vragen heeft. Want hoe zit het precies met alle aftrekposten en ondernemersvoordeel? Wij zoeken het voor u uit zodat u nooit te veel belasting betaalt. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving. Zo weet u zeker dat u zo min mogelijk belasting betaalt en dat al uw belastingaangiftes tijdig en op de juiste manier de deur uit worden gedaan. Zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent. Wilt u eens praten over de mogelijkheden met een betrouwbare boekhouder in Den Bosch, Vught, Zaltbommel of Rosmalen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Onze specialisten kunnen u dan precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen. En we laten u graag zien dat een goede boekhouder in Den Bosch veel geld en tijd voor u kan besparen.

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC