Boekhouder Breda

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen. 

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.  

Specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van kleine ondernemers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.  

Een betrouwbare en goede boekhouder in Breda is snel gevonden. Administratiekantoor Straight Forward is specialist op het gebied van financiële administratie en het verzorgen van de boekhouding voor diverse klanten binnen het MKB. Of u nu een starter, zzp'er of kleine ondernemer bent, bij ons is uw financiële administratie in goede handen. Want als ondernemer is het ontzettend belangrijk om uw administratie goed bij te houden. Bij Straight Forward helpen we u niet alleen met uw boekhouding, maar beantwoorden we ook graag al uw vragen op het gebied van financiën. 

Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook na 17.00 uur en zelfs in het weekend staan we voor u klaar. En dat voor een vast bedrag per maand zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Zoekt u een boekhouder in Breda, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek? Dan hoeft u niet verder te zoeken want dan bent u bij Straight Forward aan het goede adres!

Vaste tarieven

Houdt u niet van financiële verrassingen? Zorg er dan voor dat uw boekhouding goed op orde is. Met een goede administratie wekt u vertrouwen bij uw opdrachtgevers, klanten en de Belastingdienst. En dat is ontzettend belangrijk voor een (startende) ondernemer. Straight Forward is een administratiekantoor met veel ervaring op het gebied van boekhouding. 

Service, klantvriendelijkheid en duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom hanteren we vaste tarieven. Vanaf 40 euro per maand doen wij de complete boekhouding voor u, inclusief de BTW-aangifte met een maximum van 100 facturen per jaar. 

Als u ook de aangifte van de inkomstenbelasting liever aan een professional over laat, betaalt u bij Straight Forward 65 euro per maand en verwerken wij tot 250 facturen per jaar voor u. Als u meer dan 250 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een passende offerte voor u. Want ook maatwerk vinden we belangrijk. Wij kijken graag naar wat we voor u als boekhouder in Breda kunnen betekenen.

Goede boekhouding is belangrijk

De administratie en boekhouding bijhouden, het staat meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje van veel ondernemers. Soms blijft de administratie zelfs liggen en dat kan voor vervelende financiële consequenties zorgen. Het is namelijk erg belangrijk dat de BTW-aangifte volledig, juist en tijdig wordt ingediend. Doet u dit niet, dan kunt u een boete van de Belastingdienst verwachten en dat is natuurlijk zonde van het geld. Bovendien zijn er vaak belastingvoordelen waar u recht op hebt. Een goede boekhouder zoekt dat uit. In Breda, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek en omgeving doet Straight Forward dat graag voor u. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan snel een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten als u een boekhouder in Breda of omgeving zoekt.

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <100 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand


2. Administratie + inkomstenbelasting

 • 100-250 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€65,- per maand


Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  


Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting en het aantal facturen per jaar. 

Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer dan 250 facturen per jaar?

Als u meer dan 250 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. 

Overstappen


Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC