Boekhouder Bergen op Zoom

Bespaar tijd en geld

Voor €40,- per maand zorgen wij dat u administratief volledig ontzorgd wordt zodat u zich kunt focussen op ondernemen. 

Altijd bereikbaar

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen. Ook na 17:00 uur en in het weekend.  

Specialisten

Wij hebben veel ervaring in het adviseren van kleine ondernemers en het verzorgen van hun boekhouding en belastingaangiften.  

Bent u een kleine ondernemer en zoekt u een betrouwbare boekhouder in Bergen op Zoom? Administratiekantoor Straight Forward helpt u graag met uw financiële administratie. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor zzp'ers, kleine ondernemers maar we hebben ook klanten binnen het MKB. Door onze ervaring, klantvriendelijkheid, service en vaste tarieven hebben we als boekhouder een vaste klantenkring in Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Tholen. Als starter heeft u veel zaken te regelen en uit te zoeken. De administratie bijhouden staat dan vaak niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Terwijl het wel een erg belangrijk onderdeel van ondernemen is. Straight Forward neemt u desgewenst de gehele administratie uit handen. En dat voor een vast bedrag per maand, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Vaste tarieven

Bij Straight Forward staan we graag voor u klaar, niet alleen tijdens kantooruren. Ook in het weekend en na 17.00 uur kunt u ons bereiken. Nog een voordeel, bij ons administratiekantoor hanteren we vaste tarieven. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Wij rekenen een vast bedrag per maand voor het verzorgen van uw complete boekhouding. Wij hanteren twee verschillende soorten tarieven. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen, dan betaalt u bij ons 40 euro per maand voor de complete boekhouding, inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen, dan betaalt u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomstenbelasting kost bij ons 140 euro. Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij maken als boekhouder in Bergen op Zoom graag een offerte voor u.

Goud waard

Een goede boekhouder verdient zichzelf terug, is een veelgehoorde uitspraak. En dat klopt ook. Bij Straight Forward zijn we altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving en voordelen. Waar u als ondernemer van kunt profiteren. En u weet zeker dat uw belastingaangifte tijdig en op de juiste manier de deur wordt uitgedaan. Voor een beginnende ondernemer is een goede en betrouwbare boekhouder goud waard. In Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Tholen helpen wij u graag met uw financiële administratie. Zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent. En uw boekhouder in Bergen op Zoom houdt zich bezig met uw administratie.

Contact

Bent u op zoek naar een boekhouder in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Onze financiële specialisten leggen u dan precies uit wat ze voor u kunnen betekenen.

Tarieven

Uw administratie voor een vast maandbedrag

1. Complete administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

2. Administratie + inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Aangifte inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  


Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. U betaald een vast bedrag per maand en uw complete boekhouding wordt verzorgd. Het verschil in twee maandtarieven zit in de aangifte inkomstenbelasting. Als u zelf uw aangifte inkomstenbelasting wilt doen betaald u bij ons 40 euro per maand voor uw complete boekhouding inclusief BTW-aangifte. Laat u uw aangifte inkomstenbelasting liever door ons doen dan betaald u 50 euro per maand. Een losse aangifte inkomsten belasting kost bij ons 140 euro. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Meer dan 150 facturen per jaar?

Als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. 

Overstappen


Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja! Dit kunnen wij zelfs heel eenvoudig voor u regelen. In slechts één dag nemen wij uw gehele administratie over. Lees hier verder hoe makkelijk het is en hoe wij u hierbij gaan helpen.

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Contact

Straight forward

Stadionstraat 11C10, Breda, 4815 NC