Administratiekantoor Tilburg

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Zoekt u een betrouwbaar administratiekantoor in Tilburg? Dan moet u bij Straight Forward zijn. Wij hebben veel ervaring met boekhouden en zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor kleine ondernemers. Straight Forward staat voor persoonlijk contact, service, ervaring en kwaliteit. En dat voor een vast maandelijks bedrag van 40 euro per maand. Voor dat bedrag staan we ook na 17.00 uur en in het weekend voor u klaar. Voor een goed administratiekantoor in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Moergestel en omgeving moet u bij Straight Forward zijn.

Goed in hun vak

Zzp'ers zijn goed in hun vak. En het liefst doen ze de hele dag waar ze goed in zijn. Maar als zzp'er bent u ook ondernemer en krijgt u te maken met het voeren van een administratie. Zo moet u een boekhouding bijhouden met informatie over de facturen die u verstuurt of betaalt. En u moet verplicht aangifte van omzetbelasting doen. Na afloop van het jaar volgt bovendien de aangifte inkomstenbelasting. Straight Forward is een administratiekantoor in Tilburg dat gespecialiseerd is in bedrijfsadministratie en belastingzaken van zzp'ers. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving en kunnen u daarom altijd van een goed advies voorzien. Dus voelt u er weinig voor om uw boekhouding tussen de bedrijven door te doen? Kies dan voor ons administratiekantoor in Tilburg.

Overzichtelijk

Administratiekantoor Straight Forward zorgt voor een overzichtelijke boekhouding. En omdat wij van overzichtelijkheid houden, vindt u bij ons ook vaste tarieven. Voor 40 euro in de maand doen wij de complete boekhouding voor u, inclusief de BTW-aangifte. Als u ook de aangifte van de inkomstenbelasting liever aan een professional van ons administratiekantoor over laat, betaalt u 50 euro per maand. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een passende offerte voor u. Want ook maatwerk vinden we belangrijk. Wij kijken graag naar wat wij als administratiekantoor in Tilburg voor u kunnen betekenen.

Contact

Een goede administratie geeft rust en ruimte om u op uw werk te storten. Om te doen waar u echt goed in bent. Wilt u meer weten wat ons administratiekantoor voor u in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Moergestel en omgeving kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van de financiële professionals van Straight Forward. Wij rekenen u graag voor wat wij u kunnen besparen!

Kom langs op ons administratiekantoor in Breda!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda