Administratiekantoor Roosendaal

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Op zoek naar een goed aangeschreven administratiekantoor in Roosendaal? De financiële experts van Straight Forward staan graag voor u klaar. Wij zijn zeer ervaren met boekhouden en zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor kleine ondernemers. Bij Straight Forward vindt u service, ervaring en kwaliteit. En wij houden ook van persoonlijk contact, u bent bij ons geen nummer. En dat voor een vast maandelijks bedrag vanaf 40 euro per maand. Voor dat bedrag kunt u ook na 17.00 uur en in het weekend bij ons terecht. Als u een goed administratiekantoor in Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel of Rucphen zoekt, moet u bij Straight Forward zijn.

Goed in hun vak

Als ondernemer bent u goed in uw vak. En het liefst doet u de hele dag waar u goed in bent. Maar als kleine ondernemer krijgt u ook te maken met het voeren van een administratie. Zo moet u een boekhouding bijhouden met informatie over de facturen die u verstuurt of betaalt. Daarnaast is het verplicht om aangifte van omzetbelasting te doen. Na afloop van het jaar volgt ook nog eens de aangifte inkomstenbelasting. Dit zijn zaken waar u als ondernemer vaak niet op zit te wachten. Gelukkig kan Straight Forward u daarbij helpen. Ons administratiekantoor in Roosendaal is gespecialiseerd in bedrijfsadministratie en belastingzaken van zzp'ers, maar ook bedrijven binnen het MKB. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving en kunnen u altijd van een goed advies voorzien. Zodat u geen fiscale voordelen misloopt. Kies daarom voor ons administratiekantoor in Roosendaal.

Overzichtelijk

Straight Forward zorgt voor een overzichtelijke boekhouding voor een vast maandelijks tarief. Voor 40 euro in de maand doen wij de complete boekhouding voor u, inclusief de BTW-aangifte. Wilt u ook de aangifte inkomstenbelasting door ons laten doen, dan betaalt u 50 euro per maand. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een passende offerte voor u. Wij vinden maatwerk namelijk belangrijk en kijken daarom graag naar wat we voor u als administratiekantoor in Roosendaal kunnen betekenen.

Contact

Een goede administratie geeft rust en ruimte om u volledig op uw onderneming te concentreren. Om te doen waar u echt goed in bent. Wilt u meer weten wat ons administratiekantoor voor u in Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel en Rucphen kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van de financiële professionals van Straight Forward. Wij rekenen u graag voor wat wij u kunnen besparen!

Kom langs op ons administratiekantoor!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda