Administratiekantoor Dordrecht

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Wanneer u op zoek bent naar een administratiekantoor in omgeving Dordrecht, dan bent u bij administratiekantoor Straight Forward aan het juiste adres. Samen met u kijken we naar de meest efficiënte manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Voor een persoonlijke aanpak, een vast en scherp tarief en hoge service en kwaliteit kiest u voor ons administratiekantoor. Wij hebben klanten in Dordrecht, Werkendam, Gorinchem, Barendrecht en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de boekhouding voor kleine ondernemers zoals zzp'ers. Maar we hebben ook bedrijven uit het MKB in onze klantenkring.

Kleine ondernemers

Bij Straight Forward hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We zijn betrokken, deskundig en betrouwbaar. En niet alleen tijdens kantooruren. Als ondernemer heeft u het druk, daarom kunt u ook na 17.00 uur en in het weekend bij ons terecht als u fiscaal advies wilt. Ons administratiekantoor in Dordrecht heeft veel ervaring met het helpen van kleine ondernemers. Hierin onderscheiden wij ons van andere administratiekantoren. Kleinere of net startende bedrijven hebben vaak andere vragen dan grote bedrijven. Wij kunnen deze vragen voor u beantwoorden. Of u nu net gestart bent of al jaren bezig bent, wij kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om uw administratie, belastingaangifte of andere financiële vraagstukken. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving, u weet dus zeker dat u nooit fiscale voordelen misloopt als u kiest voor ons administratiekantoor in Dordrecht. Want een goede boekhouding voeren is essentieel voor iedereen die onderneemt. Vaak staat de administratie bijhouden niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Geef het daarom uit handen, u weet dan zeker dat het dan goed komt.

Vaste tarieven

Wij houden van duidelijkheid. En dat geldt ook voor onze tarieven. Al vanaf 40 euro per maand verzorgen we uw complete boekhouding. We doen dan ook uw BTW-aangifte. Voor 50 euro per maand doen we ook nog uw aangifte inkomstenbelasting. Als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, kunt u ook bij ons terecht. Wij stellen graag een offerte voor u op zodat u altijd kunt profiteren van ons scherpe tarief.

Contact

Wilt u advies? Dat is bij de prijs inbegrepen. Als u wilt weten of wij geld voor u kunnen besparen, dan bent u van harte welkom op ons administratiekantoor. Klanten uit Dordrecht, Werkendam, Gorinchem, Barendrecht en omgeving gingen u al voor. De koffie staat altijd klaar!

Kom langs op ons administratiekantoor!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda