Administratiekantoor Den Bosch

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Een betrouwbaar administratiekantoor in Den Bosch is snel gevonden. Straight Forward zorgt voor een solide en overzichtelijke boekhouding. Of u nu zzp'er, een kleine ondernemer of een groter bedrijf hebt. Wij hebben veel klanten in het MKB die we naar alle tevredenheid helpen om hun administratie op orde te houden. Want als u uw financiën op een rijtje hebt, weet u altijd of uw bedrijf financieel gezond is. Wij houden van overzichtelijkheid. Dat ziet u niet alleen terug in uw administratie, maar ook in onze tarieven. U betaalt een vast bedrag per maand en wij houden uw complete boekhouding bij. En dat al vanaf 40 euro per maand. Wij zijn niet voor niets een betrouwbaar en geliefd administratiekantoor in omgeving Den Bosch, Vught, Zaltbommel en Rosmalen.

Klantvriendelijk

Bij Straight Forward zijn de lijnen kort. Wij hebben service en klantvriendelijkheid namelijk hoog in het vaandel staan. Wij zijn bijvoorbeeld niet alleen tijdens kantooruren te bereiken, maar ook na 17.00 uur en in het weekend. Handig als u overdag druk bent met uw zaak of in het weekend nog een financiële vraag hebt. Wij staan altijd voor u klaar.

Een goede boekhouding

Bij Straight Forward is uw boekhouding in goede handen. Want een goede boekhouding is van essentieel belang voor uw bedrijf. Of u nu veel werknemers in dienst heeft, een uitgebreide klantenkring heeft of werkt als zzp'er. Met een goede administratie komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan en kunt u op tijd bijsturen als dat nodig is. Straight Forward is een administratiekantoor met klanten in Den Bosch, Vught, Zaltbommel, Rosmalen en omgeving. We hebben een schat aan ervaring op het gebied van boekhouding. Maatwerk vinden we belangrijk en we kijken altijd samen met u hoe we uw administratie het beste kunnen inrichten. Wij zijn niet voor niets een goed aangeschreven administratiekantoor in Den Bosch.

Vaste tarieven

Voor 40 euro in de maand houden wij de complete boekhouding voor u bij, en doen de BTW-aangifte. Als u ook de aangifte van de inkomstenbelasting liever aan een professional van ons administratiekantoor in Den Bosch over laat, betaalt u 50 euro per maand. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een passende offerte voor u. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Wij vertellen u graag wat ons administratiekantoor in Den Bosch voor u kan betekenen.

Kom langs op ons administratiekantoor!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda