Administratiekantoor Breda

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor in Breda? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Wilt u uw administratieve taken overdragen aan een betrouwbaar administratiekantoor? In Breda is Straight Forward de aangewezen boekhouder. Onze financiële experts zijn zeer ervaren met boekhouden en zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie en het doen van belastingaangiften voor kleine ondernemers, zzp'ers en starters. Zodat u zich op uw onderneming kunt concentreren. Vooral voor starters is het handig te weten hoe de complete boekhouding eruit kan zijn. 

Wij weten dat als geen ander op ons administratiekantoor. We hebben klanten in Breda, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek en omgeving. Wij leveren altijd advies op maat, want geen een onderneming is hetzelfde. Daarnaast hebben we persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Samen met u zorgen we ervoor dat de belastingaanslag zo laag mogelijk uitvalt. En dat allemaal voor een vast laag tarief per maand.

Goed in ons vak
Als ondernemer doet u het liefst de hele dag waar u goed in bent. Maar als kleine ondernemer krijgt u ook te maken met het voeren van een administratie. Zo bent u verplicht een boekhouding bij te houden van de facturen die u verstuurt of betaalt. Bovendien moet u periodiek BTW-aangifte doen. Na afloop van het jaar volgt ook nog eens de aangifte inkomstenbelasting. 

Straight Forward kan u hierbij helpen. Ons administratiekantoor in Breda is niet voor niets gespecialiseerd in bedrijfsadministratie en belastingzaken van zzp'ers. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving en kunnen u altijd van een kundig advies voorzien. Wij zorgen ervoor dat u geen fiscale voordelen misloopt.

Overzichtelijk
Straight Forward zorgt voor een overzichtelijke boekhouding voor een vast maandelijks tarief. Voor 40 euro in de maand doen wij de complete boekhouding voor u, inclusief de BTW-aangifte met een maximum van 100 facturen per jaar. 

Voor 65 euro in de maand verwerken we tot 250 facturen per jaar voor u en doen we ook nog de aangifte inkomstenbelasting. Wij vinden maatwerk namelijk belangrijk en kijken daarom graag naar wat we als administratiekantoor in Breda voor u kunnen betekenen.

Contact
Een goede administratie geeft rust en ruimte om u volledig op uw werk te kunnen concentreren. Wilt u meer weten over wat ons administratiekantoor voor u in Breda, Oosterhout, Terheijden, Prinsenbeek en omgeving kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met een van de financiële experts van Straight Forward. Wij rekenen u graag voor wat wij u kunnen besparen!

Kom langs op ons administratiekantoor in Breda!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda