Straight Forward

Uw administratiekantoor in Breda

Bent u opzoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Breda? Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie voor kleine en middelgrote ondernemers. Wij staan ook na 17:00 en in het weekend voor u klaar!

Bespaar tijd en geld

Al voor 49,- per maand heeft u geen omkijken meer naar uw administratie en belastingaangiften. Wij regelen alles voor u .

Altijd bereikbaar

Wij zijn ook in het weekend en na 17:00 bereikbaar voor vragen en hulp.

Specialisten

Wij hebben veel ervaring op het gebied van administratie en belastingaangifte voor kleine en middelgrote ondernemers. 

Onze diensten

Uw administratie en belastingaangiften voor een vast maand bedrag

Over ons

Straight Forward bestaat uit twee boekhouders. Steven en Tom. Ons administratiekantoor is gevestigd in Breda en we hebben ons kantoor in het NAC-stadion. Wij staan voor persoonlijk contact en inzet voor onze klanten. Wij zijn dan ook na kantooruren bereikbaar zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat!

Overstappen

Mijn administratie wordt nu door een andere boekhouder gedaan maar ik wil overstappen, kan dat?

Ja. Veel ondernemers denken dat dit alleen na de jaarafsluiting kan. Dit is niet zo. wij kunnen uw boekhouding ook door het jaar heen overnemen. Dit kost u niets en wij regelen alles!

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?


Nee! Bij straight forward betaalt u een vast bedrag per maand voor uw boekhouding, jaarrekening, aangiftes en advies. U zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Enkele quotes van onze klanten

Thierry van tndcleaning.nl

Zoals de naam al zegt *Straight Forward* Ik ben van mijn boekhouder overgestapt en het is zo veel rustiger in de administratie. Alles wordt geregel voor een scherp tarief en ze zijn bereikbaar wanneer jij ze nodig hebt! Kortom voor mij geen ander meer.

Jim van Treezclub.nl

Straight Forward doet mijn hele boekhouding. Dit is echt een verademing want voorheen zat ik er steeds tegen aan te hikken. Ze zijn iedere cent dubbel en dwars waard!

immanuel van online-employee.com

Ik heb het heel druk met mijn bedrijf en zou absoluut niet meer zonder mijn boekhouder kunnen. Ze regelen alles voor me en ik heb geen omkijken meer naar mijn administratie en aangiften

Kom langs op ons administratiekantoor in Breda!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda