Administratiekantoor Bergen op Zoom

Uw volledige administratie voor slechts €40,- per maand

Bent u opzoek naar een betaalbaar administratiekantoor? Bij ons betaald u slechts 40 euro per maand voor uw volledige administratie en BTW-aangifte. Of 50 euro per maand als u ook uw aangifte inkomstenbelasting door ons wilt laten verzorgen. 

Tarieven & diensten

1. Administratie

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties

€40,- per maand

Administratie +  inkomstenbelasting

 • <150 facturen per jaar
 • Volledige administratie
 • Aangifte BTW
 • Jaarcijfers
 • Onbeperkte banktransacties
 • Aangifte loonbelasting

€50,- per maand

Inkomstenbelasting

Sommige ondernemers kiezen er voor om zelf hun aangifte inkomstenbelasting te doen. Als u voor pakket 1 kiest maar later toch besluit om de aangifte loonbelasting door ons te laten doen kost dit bij ons €140 euro.

€140,-.  

Heeft u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken? Wij kijken graag samen met u naar uw situatie en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Straight Forward is een administratiekantoor in omgeving Bergen op Zoom dat gespecialiseerd is in het voeren van de boekhouding voor kleine ondernemers. Wij zorgen voor een solide en overzichtelijke boekhouding, en dat tegen een vast tarief per maand. Wij hebben inmiddels veel tevreden klanten die we helpen om hun administratie op orde te houden. Want als u uw boekhouding op een rijtje hebt, weet u altijd of uw bedrijf financieel gezond is. Straight Forward zorgt voor een helder overzicht en staat ook altijd klaar als u financiële vragen hebt. En dat al vanaf 40 euro per maand. Wij zijn daarom een geliefd administratiekantoor in omgeving Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht en Tholen.

Klantvriendelijk

Bij Straight Forward houden we van korte lijnen en persoonlijk contact. Goede service en klantvriendelijkheid zijn daarom van toepassing op ons administratiekantoor in Bergen op Zoom. U kunt ons niet alleen tijdens kantooruren bereiken, maar ook na 17.00 uur en in het weekend. Handig als u overdag druk bent met uw zaak of in het weekend nog een financiële vraag hebt. Onze financiële experts zijn er altijd voor u. Wij zijn niet voor niets een goed aangeschreven administratiekantoor in Bergen op Zoom.

Een goede boekhouding

Uw boekhouding is bij Straight Forward in goede handen. Want een goede boekhouding is van essentieel belang voor uw bedrijf. Want met een goede administratie komt u nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan en kunt u op tijd bijsturen als dat nodig is. En dat geldt niet alleen als u een bedrijf heeft binnen het MKB, maar ook als u kleine ondernemer, zzp'er of een starter bent. We hebben een schat aan ervaring op het gebied van boekhouding. Maatwerk vinden we belangrijk en we kijken altijd samen met u hoe we uw administratie het beste kunnen inrichten. Straight Forward is een administratiekantoor met klanten in Bergen op Zoom, Halsteren, Woensdrecht, Tholen en omgeving.

Vaste tarieven

Voor 40 euro in de maand houden wij uw complete boekhouding bij en doen de BTW-aangifte. Als u ook de aangifte van de inkomstenbelasting liever aan een professional van ons administratiekantoor in Bergen op Zoom over laat, betaalt u 50 euro per maand. En als u meer dan 150 facturen per jaar te verwerken heeft, maken we graag een passende offerte voor u. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan op ons administratiekantoor in omgeving Bergen op Zoom.

Kom langs op ons administratiekantoor!

Straight Forward

Stadionstraat 11C10, 4815 NC Breda