Wie zijn wij

Wilt u ons echt leren kennen? Kom langs voor een kop koffie bij ons op kantoor!

Ons verhaal

Straight Forward is opgericht in 2016 door Steven en Tom. Al tijdens onze studie bedrijfseconomie hielpen we ondernemers met hun administratie en belastingaangiften. Vanwege het succes en de passie voor het ondernemen besloten we na onze studie door te gaan met het helpen van ondernemers en hebben we Straight Forward opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig boekhoudkantoor met een kantoor in het NAC-stadion.

Straight Forward is een jong bedrijf waardoor we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belasting en boekhouding. Naast adequate ondersteuning en advies staat in ons werk de persoonlijke relatie met onze klant centraal. Onze klanten kunnen dan ook altijd bellen voor hulp en advies, ook buiten kantooruren en zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat.  

De statistieken

150+

Klanten geholpen

700+

aangiftes gedaan

2500+

koppen koffie

Wat onze klanten zeggen

Ik ben overgestapt van boekhouder naar Straight Forward en het is zo veel rustiger in de administratie. Alles wordt geregeld voor een scherp tarief en ze zijn bereikbaar wanneer ik ze nodig heb. Kortom, voor mij geen ander meer.
Thierry
Tndcleaning.nl
5/5
Ik heb het heel druk met mijn bedrijf en zou absoluut niet meer zonder boekhouder kunnen. Ze regelen alles voor me en ik hoef niet meer te stressen over mijn administratie en belastingaangifte
Immanuel
Online-employee.com
5/5
Straight Foward doet mijn hele boekhouding. Dit is echt een verademing want voorheen zat ik er steeds tegenaan te hikken. Ze zijn iedere cent meer dan waard!
Jim
Treezclub.nl
4/5
Toppers die verstand hebben van iets waar ik dan weer totaal geen verstand van heb! Keep up the good work 💪
Nichal
Lekkergoings.nl
5/5